Nieuwe muziek: Ellie Goulding – Take Me To Church

Ook lekker aan het wakker worden met een kopje koffie, een glas jus en een croissantje? Met een goedkeurende glimlach richting de lichtblauwe hemel? Nou, om dat lente-achtige ochtendgevoel compleet te maken kun je hieronder ‘Take Me To Church’ beluisteren in de uitvoering van Ellie Goulding.

Waar het – overigens onovertrefbare – origineel van Hozier beladen en bombastisch is, geeft Ellie er een hele andere interpretatie aan. Ze tovert het om tot een hypnotiserende jam. Het ietwat helium-achtige geluid dat ze produceert weet ze hier ten volle te benutten. Je moet er wel van houden uiteraard, maar zingen kan ze zeker. Ellie bracht de bewerking tijdens de radioshow van Ryan Seacrest.

Lees ook: Ellie Goulding – Love Me Like You Do

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>