Nieuwe video: Lady Gaga – I Want Your Love


Speciaal voor de zomercollectie 2016 van Tom Ford (ja, de modewereld loopt altijd wat seizoenen voor op de rest) heeft Lady Gaga een nieuwe versie opgenomen van de jaren ’70-hit I Want Your Love. En dat niet alleen: ze heeft ook de hoofdrol in de bijbehorende videoclip. 

Meestal mogen modellen op geen enkele manier tonen dat zij menselijk zijn, maar in deze clip gaan ze met de voetjes van de vloer. En dat ziet er meteen een stuk aantrekkelijker uit dan al die strakke grimassen op een doorsnee catwalk. Tom Ford voelt als geen ander de tijdgeest aan en kiest voor een energieke clip als startschot voor zijn campagne. En met Lady Gaga als muze geeft hij aan dat zijn kleding ook een tikkeltje brutaal is.

En de muziek? Een fijne, opgefriste discoversie van Chic’s hit. Zou dit alvast een voorproefje zijn van het aankomende Gaga-album? De opvolger van Artpop verschijnt naar verwachting pas in het voorjaar van 2016, maar er wordt al druk gespeculeerd over de koers die de zangeres gaat varen. Haar experimentele EDM-geluid werd niet goed opgepikt, dus misschien gaat ze richting disco/funk? Ik zou het ook wel kunnen waarderen als ze een volledig akoestisch album uitbrengt.

Lees ook: Lady Gaga – Till It Happens To You

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Lady Gaga – I Want Your Love

 1. Niels

  “Ik zou het ook wel kunnen waarderen als ze een volledig akoestisch album uitbrengt.”

  Ik denk velen met jou. Ik vind haar live eigenlijk altijd op haar best. Ze overtreft dan vaak haar eigen nummers. Dus een akoestisch album zou geweldig zijn. De akoestische versie van Applause is trouwens zo mooi.

    /   Reply  / 
 2. Kev

  Heerlijk nummer. Hier word ik helemaal blij van. Go Gaga!

    /   Reply  / 
 3. MASH

  Heerlijk nummer! Ze neemt wel de tijd voor haar nieuwe album zeg! Can’t wait!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>