Nieuwe video Armin van Buuren te controversieel


Een videoclip die overdag niet mag worden uitgezonden vanwege twee zoenende meisjes? Haha, die Amerikanen toch… denk je, totdat je je realiseert dat de clip van Love You More in de Armin van Buuren remix niet in Amerika maar gewoon hier in Nederland van het scherm is verbannen.
Pas na acht uur ‘s avonds achten de muziekzenders het veilig om de nieuwe clip uit te zenden. Gelukkig is er dan ook nog zoiets als het internet. Hier mag je de clip wel gewoon bekijken. Zelfs al vóór acht uur. Wie zich verheugt op een ouderwets controversiële videoclip komt echter bedrogen uit. Zelden zo’n braaf filmpje gezien.

Om daar nu zoveel ophef over te maken. Of zoals Van Buuren het zelf zegt: "Er is geen blote borst of bil te zien, er wordt niet gezoend, er worden geen drugs gebruikt en er komt geen geweld in voor." Zou het dan werkelijk alleen maar komen doordat het twee meisjes betreft? Ik dacht dat we daar anno 2006 wel overheen zouden zijn.

Heel erg rouwig kan ik er persoonlijk niet om zijn trouwens. Ik vond de schattige clip die Raccoon zelf bij (het origineel van) dit nummer had gemaakt veel leuker.

Zie ook:
- Lesbi’s zitten Armin van Buuren dwars
- Hit of shit: Armin van Buuren – Love You More

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video Armin van Buuren te controversieel

 1. denise

  nou ik vind dus echt helemaal niks, daarom kijk ik misschien ook nooit muziek op tv die clips stoten me af …

  wat heerlijk dat je hier geen code hoeft in te vullen !

    /   Reply  / 
 2. micha

  ik ben heele verren familie van armin van buuren :P

    /   Reply  / 
 3. Richard

  Ik vind het op zich een aardig nummer, maar dat komt omdat het origineel goed in elkaar zit qua melodie. Ik kan geen respect tonen voor jatwerk. Een nummer wat je bouwt op de basis van iemand anders zijn werk, is geen muziek waar een ziel in zit. Het is gewoon snel geld.

  Het lijkt helaas wel de trend te zijn om dit te doen want men blijft erin trappen. Misschien dat je daarom ook steeds meer van die hits uit de jaren ’80 terug hoort komen in een ‘vette’ remix van de een of andere DJ, die er vervolgens een hit mee scoort en doet alsof hij het zelf geschreven heeft.

  Is het nou zo moeilijk om zelf een melodie te bedenken, uit te werken en van een tekst te voorzien? Ik ben zelf muzikant, en het antwoord op die vraag is ‘nee’. Desnoods doe je het samen met iemand die er ervaren in is, maar je bent nooit alleen maar aangewezen op de hit van een ander.
  Kies je toch keer op keer voor de gemakkelijke weg en/of het snelle geld, dan hoef je van veel mensen (meestal dus muzikanten die beter weten) niet op veel lof en respect te rekenen. Zelfs niet als de zanger van het origineel z’n gezicht laat zien.

    /   Reply  / 
 4. Storm Koba

  Dit is geen jatwerk.

    /   Reply  / 
 5. Storm Koba

  Dit is geen jatwerk.

    /   Reply  / 
 6. Bopper

  Soorry friendzzzz,

  10 time’s “this video is no longer available”
  This site sucks

  Bopper

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>