Nieuwe video: Will.i.am/Eva Simons – This Is Love

Als er één thema is waar mensen maar niet over uitgezongen raken dan is het wel de liefde. Ook Will.i.am doet een duit in het zakje met zijn nummer This is love, over de liefde voor de muziek. The love for the bass, love for the treble, love for the orchestra... Goed, je begrijpt de stekking, Will.i.am is dol op ál zijn instrumenten. Interessanter is wie daar halverwege de video ineens opduikt. Onze eigen Eva Simons!

De video (regisseur: Will.i.am zelf)
Will.i.am zit achter een piano in de open lucht, mijmerend over zijn toewijding aan de muziek. Als het flink begint te stortregenen trekt de zanger zich daar niks van aan. Als kijker heb je genoeg om naar te kijken: de Tower Bridge op de achtergrond, de laptop met beelden van een uitzinnige mensenmassa én natuurlijk Eva’s haar. Maar toch mist deze video een duidelijke lijn; Will.i.am is duidelijk gretig, maar wil daardoor te veel laten zien. Toch nog beelden in een club, toch nog een orkest, toch nog vuurwerk. Omdat alles maar half is uitgewerkt eindigt de clip middelmatiger dan hij begon. Opvallend is trouwens dat Eva en Will nergens samen in de video verschijnen, wat erop lijkt te wijzen dat het tweetal elkaar niet eens heeft gezien tijdens de opnames.
Oordeel: ✩✩✩

De sound
Tekstueel is dit nummer niet bepaald interessant. De laatste minuut bijvoorbeeld bestaat uit het tig keer herhalen van de zin Can you feel the love. Zo kunnen wij het ook. Maargoed, de piano-riedel waar dit nummer omheen is gemaakt is wel fris en Eva Simons’ vocalen passen perfect bij deze track.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Will.i.am/Eva Simons – This Is Love

 1. SHIZZLE

  Eva Simons is goed bezig zeg!

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Eva Simons topt Britse chart | Videoclips

 3. ckca

  Ben dol op jouw recensies (:

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>