Nieuwe video: Kat Deluna – Wanna See U Dance

“Ik moest dus samba dansen op een gladde vloer met water. Ik dacht ‘o mijn God, ik hoop dat ik niet ga vallen’. Ik heb God bedankt dat het water koud was, want die man was heet.” Aldus Kat Deluna over haar nieuwe video Wanna see u dance. Weet je meteen waar je aan toe bent wanneer je deze video gaat bekijken: een samba dansende Kat, een kletsnatte vloer en een bronstige man.

Kat wil hier een performancevideo neerzetten. Geen verhaal, geen acteerwerk, maar een stomende video waar het temperament vanaf moet spatten. Maar daarvoor is het allemaal wel erg voorspelbaar. Struinend door de jungle (lees: Kat Deluna loopt tussen drie opgestelde kamerplanten) komt de zangeres vers mannenvlees tegen, waar ze later een regendans mee uitvoert. Ok, haar danswerk is energiek en pittig, maar deze video verleidt je geen moment om hem nog een keer te bekijken.

De muziek
Vroeg of laat moest het natuurlijk gebeuren dat Kat Deluna aan de haal ging met Samba de Janeiro. Het overbekende deuntje moet haar terug op de kaart zetten als Latin/dance-zangeres. Het is wat opgepoetst, er ligt uiteraard een hardere beat onder, maar of Kat het zich ook kan toe-eigenen? Het is allemaal wel erg simpeltjes. Misschien moeten we ook gewoon niet te veel verwachten van deze zangeres.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Kat Deluna – Wanna See U Dance

  1. Arvid van Boekel Auteur

   Thnx voor de tip! Ik ga ‘m reviewen zodra er een officiële videoclip is. Dit is alleen pas een lyric video.

     /   Reply  / 
   1. Amanaemonesia

    Excuus, er is wel al een officiële video. http://www.youtube.com/watch?v=WamP6fqgHpc

    Deze is alleen minder populair dan de lyric video, daarom vond ik hem ook niet als eerste. De lyric is een bewerking van het origineel in die zin dat er alleen tekst aan toegevoegd.

      /   Reply  / 
 1. Amanaemonesia

  Greg Laswell – Come Back Down – feat. Sara Bareilles

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Nieuwe video: Dam’Edge / Kat DeLuna – Shake It | Videoclips

 3. Annemiek

  Dansen en sporten doe ik de laatste jaren op de sportschool. Heb al verschillende sportscholen gehad in Nieuwegein (3) Utrecht(1)en nu in Bilthoven (voor een half jaar) Dus de herfst en winter maanden. Annemiek

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>