Nieuwe video: Eco / Radmilla – Change The World

Superman slaat depressief een pagina om van How to recreate your superpower. Catwoman verdrinkt haar zorgen in de plaatselijke stamkroeg. En Spiderman, met een beginnend bierbuikje van de liters bier, moet zijn geld op straat verdienen. Maar stuk voor stuk ontvangen deze droevige figuren een uitnodiging van een jong meisje dat de wereld wil veranderen.

Het is een uitnodiging van DJ Eco en Radmilla. Een uitnodiging voor een ondergronds dancefeest, waar alle superhelden bij elkaar kunnen komen om hun stress van zich af te dansen. Op deze kille industriële plek ergens in New York zijn zorgen taboe. Uitgangspunt van deze geslaagde video is: I let the world change me, until I change the world.

De muziek
Het nummer heeft even de tijd nodig om op gang te komen, maar toch word je nergens onrustig. Je kunt slechts hopen dat de climax even bevrijdend is als de opbouw doet vermoeden. Die volgt na ruim tweeënhalve minuut en stelt absoluut niet teleur. Change the world klinkt als een nummer dat in vele remixes zal opduiken, met die telkens terugkerende zin als anker.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>