Nieuwe video: Calvin Harris / Tinie Tempah – Drinking From The Bottle

Met een lied dat verdacht veel weg heeft van We found love, inclusief dreunende beat en niet al te ingenieuze teksten, zou je een standaard clubvideo verwachten. Op zijn minst toch een paar laserlichten en tegen elkaar aan schurkende lichamen. Maar Drinking from the bottle van Calvin Harris en Tinie Tempah is een video geworden over een als duivel verklede man, die stelt het ooit met Jeanne d’Arc te hebben gedaan.

Inderdaad, wát?! Behoorlijk wazig dus. De man, inclusief geïmplanteerde hoorntjes, lijkt letterlijk de hel te verspreiden op aarde. Zo laat hij een agressieve man in een friettent spontaan vlam vatten en verdwijnt hij uit winkels zonder te betalen. In zijn huis flaneren compleet gedrogeerde meisjes rond, om het allemaal nog iets angstaanjagender te maken. Is deze man een gestoorde zwerver of heeft hij daadwerkelijk boze krachten? De video heeft in al zijn vreemdheid in ieder geval een behoorlijk creepy vibe.

Videoclips.blog-oordeel

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe video: Calvin Harris / Tinie Tempah – Drinking From The Bottle

  1. Pingback: Nieuwe video: Calvin Harris / Ellie Goulding - I Need Your Love | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>