Nieuwe video: Inna – More Than Friends

De video’s van Inna staan niet bekend om hun ingewikkelde structuur. Voor de opnames van More than friends is gewoon een stuk strand afgehuurd, waarop allerlei modellen een feestje bouwen. Mannen met afgetrainde lijven en dames zonder grammetje vet. Dansen, lachen, flirten en dan vooral niet te moeilijk doen. Dat is het wel zo’n beetje, want scoren met uiterlijk vertoon is de Roemeense bepaald niet vreemd. Tja, je moet wat als je eigenlijk niet zo goed kunt zingen.

Bekijk een willekeurige andere Inna video en je krijgt hetzelfde recept voorgeschoteld. Met andere modellen, dat dan weer wel. Maar haar doelgroep zal ook niets anders willen, dus waarom zou Inna moeite doen? More than friends zal aankomende zomer wel weer uitgroeien tot een hitje, maar warm zullen we nooit worden van dat snerpende stemmetje.

Videoclips.blog-oordeel

Meer van Inna:
Nieuwe video: Inna – 10 minutes
Nieuwe video: Inna – Hot

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Inna – More Than Friends

 1. JESS!

  Dit is een beetje overdreven. Inna heeft liedjes die je een zomergevoel geven, zelfs als het winter is.

    /   Reply  / 
 2. martin

  Ik ben geen fan van Inna, maar ben het niet met je eens als je zegt dat ze geen goede stem hebt. Zoek maar eens op Club Rocker acoustic. Niet zomaar wat roepen. :)

    /   Reply  / 
 3. arjen

  Lekker nummer 4 sterren

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>