Nieuwe video: Dan Black / Kelis – Hearts

Dan Black en Kelis stoppen 24 uur in drieënhalve minuut.

Waarom kijken? Dit is een zogenoemde Time-lapse film, een video waarbij de camera voor een bepaalde tijd is opgesteld op dezelfde locatie. De vierentwintig uur die zijn opgenomen – in dit geval op een dakterras in hartje Parijs – worden versneld afgespeeld. Maar nu komt het: beeld en geluid lopen wel degelijk synchroon. Je kunt zien aan de voorbij trekkende wolken dat er de nodige tijd verstrijkt, maar de lippen van Dan Black en Kelis bewegen precies op het juiste moment. Daar moet een hele berekening aan vooraf zijn gegaan dus! Een geniale low-budget clip.
Waarom niet kijken? Er is weinig op deze video aan te merken, behalve dat Kelis helaas niet in persoon verschijnt. Wellicht had zij er weinig trek in om 24 uur op het dak van een gebouw te gaan staan. Daar valt natuurlijk wat voor te zeggen.
En de muziek? In afwachting van nieuw Kelis-materiaal is dit alvast een een welkom tussendoortje. Haar rauwe stem is op zijn best met een dwingende beat als deze. En Dan Black zorgt met zijn vederlichte stem voor het gewenste tegeneffect. Laat dat Cause the heart it never sleeps maar uit je speakers knallen!

Meer van Kelis: 4th Of July (Fireworks) * Lil’ Star * Acapella

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Dan Black / Kelis – Hearts

  1. cyriel

    FAN tastisch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

      /   Reply  / 
  2. Madiek

    Ik wil niet heel vervelend doen, maar Kelis is toch geprojecteerd op een groen vel wat ze vasthadden?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>