Nieuwe video: Will.i.am – Bang Bang

Met Bang Bang bewijst Will.i.am dat hij niet alleen vooruit in de tijd kan, maar ook achteruit.

Waarom kijken? Will.i.am gaat voor deze videoclip terug in de tijd, terwijl hij normaal juist zijn tijd ver vóór lijkt te zijn. Voor Bang Bang verruilt hij zijn gebruikelijke futurisme voor een jaren ’20 uitstraling. Opzettelijk is deze video daarom in het zwart en wit en heeft hij een lage beeldkwaliteit. Het is fascinerend om zo’n deftige zangeres – compleet met stola en galajurk – vervolgens los te zien gaan op moderne beats.
Waarom niet kijken? Dit is zo’n video die je één keertje kijkt wegens het leuke idee, maar daarna even snel weer vergeet.
En de muziek? Ook dit nummer is speciaal gemaakt voor de film The Great Gatsby. Het verenigt, evenals de film, nostalgie met moderniteit. En jazz met dance, waarbij Will.i.am voor de verandering meer zingt dan dat hij rapt. Alhoewel zijn manier van ‘zingen’ altijd een beetje tussen praten en rappen in hangt. De vrouwelijke vocalen klinken vervolgens alsof Britney Spears ze in heeft gezongen, maar dat blijkt niet zo te zijn. 

Meer van Will.i.am: #Thatpower * Scream & Shout * Hoola Hoop * This Is Love

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>