Nieuwe video: Selena Gomez – Slow Down

Selena laat nachtclub dampen in video voor Slow Down.

Waarom kijken? Slow Down is het nieuwste wapenfeit van Sexy Selena, zoals ze in Amerika sinds kort wordt genoemd. De volwassen versie van het Disney-meisje, inclusief ultrastrak lijf en verlangende blik, wordt daar door een groot publiek omarmd. In deze clip bevindt Selena zich op verschillende locaties – op de achterbank van een Parisian Mercedes, in een stomende nachtclub en in een verlaten straat waar zojuist een regenbui over is getrokken – en overal in het holst van de nacht. De zangeres is het daglicht duidelijk ontgroeit.
Waarom niet kijken? Evenals in haar vorige video is het vooral te doen om het mooie koppie van de zangeres. Er wordt geen verhaal verteld, er is geen duidelijk concept en vernieuwend is het al helemaal niet. Nul punten voor originaliteit dus. Hopelijk komt ze in het vervolg ook nog eens met een verrassende insteek.
En de muziek? Ik ben er inmiddels achter gekomen dat Selena nagenoeg dezelfde muziek maakt als haar liefje – of is het inmiddels weer haar ex? – Justin Bieber. De teksten lijken rechtstreeks overgenomen uit allerhande clubhits en in het refrein wordt een zekere lettergreep continu herhaalt. Net zoals bij vrijwel alle nummers van Justins laatste album dus. Het zal vast niet lang duren voor die twee een duet opnemen. Maar voor wat het waard is: ik vind Slow Down in ieder geval een beter nummer dan Come & Get It.

Meer van Selena Gomez: Come & Get It * Naturally * Tell Me Something I Don’t Know

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Selena Gomez – Slow Down

 1. Martin Coolen

  Over de nieuwe single van SELENA GOMEZ,ik vind het een lekker nummertje.En wat jullie schrijven VERNIEUWEND IS HET ALLEMAAL NIET, dat vind ik zo’mn onzin, WAT IS VERNIEUWEND? muziek die niet meer om aan te horen is?
  Ik hou me al meer dat 55 jaar bezig met de muziekwereld. Er wordt nog steeds geode muziek gemaakt. Muziek wordt ook door tegenwoordige kenners in hokjes geduwd, ook onzin.
  Neem b.v. de nieuwe song van legende PAUL ANKA van zijn album DUETS, n.l. FIND MY WAY BACK TO YOUR HEART, een klasse song. Anka werkt ook steeds met jeugdig talent.
  Martin Coolen(Uitgever muziekblad CINDERELLA)

    /   Reply  / 
 2. arjen

  echt een niets zeggend nummer. dit is geen hit en dat zal het wat mij betreft ook niet gaan worden

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>