Nieuwe muziek: David Guetta / Sam Martin – Dangerous

De langverwachte nieuwe single van David Guetta is te beluisteren. Dangerous heet ‘ie, en het is opnieuw een samenwerking met Sam Martin. Eerder werkten de twee al samen voor Lovers On The Sun.

Drie jaar geleden is het alweer dat Nothing But The Beat verscheen, het album met daarop praktisch alleen maar hits. Ik ben benieuwd of de Franse DJ dat trucje nog eens kan herhalen, want een plaat afleveren waarvan ieder nummer als single kan dienen is toch wel bewonderenswaardig. Opvolger Listen verschijnt in ieder geval later dit jaar.

En Dangerous is een prima leadsingle. Het nummer bevat weliswaar weer de vocalen van Sam Martin, maar toch lijkt het in niets op Lovers On The Sun. Het is een experimenteler, industrieel geluid. Een beetje Daft Punk-achtig. Uiteraard niet zo experimenteel dat het niet geschikt is voor de radio, want Dangerous klinkt als een instant top40-hit. De piano-intro en viool-outro zorgen ervoor dat de instrumentatie niet al te ingeblikt klinkt en Sam Martin lijkt de ideale keuze voor deze song. Reken er maar op dat je ‘m nog vaak gaat horen dus!

Lees ook: David Guetta / Ne-Yo – Akon – Play Hard

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: David Guetta / Sam Martin – Dangerous

  1. Annemiek

    Mm goede tekst!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>