Nieuwe muziek: Calvin Harris / Ellie Goulding – Outside

Over een ruime week verschijnt het nieuwe verzamelwerk van Calvin Harris, waarvan we inmiddels al een handjevol nummers hebben gehoord. Op de plaat staan een aantal verrassende artiesten, waaronder Haim, All About She en Gwen Stefani. Ook heeft Calvin opnieuw samengewerkt met Ellie Goulding. En dat resultaat – Outside – is nu al te beluisteren als voorproefje.

Eerder werkten Calvin en Ellie samen voor I Need Your Love en Burn. En de twee lijken elkaar dus helemaal gevonden te hebben, want Ellie is de enige artiest met wie Calvin voor meerdere albums samenwerkte.

Outside ligt in het verlengde van Summer en Blame. Erg commercieel, maar erg lekker. Ellie’s stem geeft ieder nummers iets buitenaards met haar engelachtige stem, en de productie is strak. Tikkeltjes voorspelbaar wel. En ik moet zeggen dat ik de drop in die twee eerder genoemde nummers lekkerder vind, maar ook hier is niets mis mee. Ik hoop dat Motion echter ook nog wel wat verrassender werk bevat.

Lees ook: Calvin Harris – Slow Acid

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>