Nieuwe video: AronChupa – I’m An Albatraoz

Bereid je maar voor op een nieuwe hype, want ‘I’m An Albatraoz’ is bij ons de hitlijsten aan het beklimmen. Dit deed het nummer van de Zweedse AronChupa eerder al in diens thuisland, waar het drie weken op de bovenste plek stond. Ook in Noorwegen en Denemarken is het een hit. En ja, dan kan Nederland natuurlijk niet achterblijven.

In de clip zien we AronChupa achter de draaitafel staan en zijn zus, Nora Ekberg, verzorgt de zang en de nodige danspasjes. Een heuse familieaangelegenheid dus. Verder is het niet zo’n bijzondere video, maar het gaat natuurlijk om het nummer. Want ook al ben je nog zo’n hater van dit soort muziek en ook al is het absoluut geen muzikale hoogvlieger, je moet toegeven dat dit deuntje onweerstaanbaar is. Eerst hoor je het melodietje nog lieflijk vanaf een piano, maar later dreunt ‘ie door je hele kamer. Grote kans dat jij je vandaag de hele dag een albatros voelt!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>