Nieuwe muziek: David Guetta / Sia – Bang My Head

Yes! Een nieuw album van David Guetta betekent tegenwoordig een nieuwe samenwerking met Sia. Inmiddels werkten de twee al samen voor vier nummers. En tot nu toe zijn het allemaal klappers van jewelste. Daarom, op de dag van de release van ‘Listen’, is hier de primeur van ‘Bang My Head’.

Toegegeven, het is erg lastig om het overweldigende Titanium te overtreffen. En dat is dan ook niet gelukt met Bang My Head. Maar nadat ik het hele album geluisterd hebt, vind ik dit tóch weer het absolute hoogtepunt. Die stem van Sia omlijst door de beats van David blijft gewoon een fascinerende combinatie. Ook deze keer begint het klein, maar bouwt het nummer op naar een instrumentale climax. Die is net een tikkie minder spannend dan bij eerdere samenwerkingen. Oordeel zelf:

Maar dat is nog niet alles, er staat namelijk nóg een track op met Sia. Een bonustrack weliswaar, maar daardoor niet minder mooi. The Whisperer heet ‘ie, en hierop wordt de muzikale omlijsting verrassend klein gehouden. Het nummer zou je haast eerder verwachten op Sia’s eigen album in plaats van dat van de Franse producer. Beluister ‘m hieronder!

Lees ook: David Guetta / Sia – She Wolf

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>