Nieuwe muziek: Akon / Niko The Kid – Better

Akon heeft een prestigieus plan voor 2015: hij wil namelijk verspreid over het jaar vijf albums uitbrengen in allemaal verschillende genres. Het project heet ‘Stadium’ en bevat euro, pop, island, urban en world. De eerste paar tracks heeft hij al online gezet. Beluister hieronder ‘Better’, een samenwerking met Niko The Kid die op de euro-plaat zal staan.

Een leuk idee, vijf albums in één jaar, maar kwantiteit gaat doorgaans wel ten koste van kwaliteit. En deze eerste track doet ook het ergste vermoeden. Better klinkt alsof het rechtstreeks afkomstig is van Akon’s laatst verschenen plaat Freedom, uit 2008. Een voorspelbare opbouw, drop en vocalen die iets te gortig met autotune zijn overgoten. Het ‘refrein’ is ook nogal repetitief en platvoers. Maar toch houden we Akon even in de gaten om te kijken of hij in de andere genres wellicht wél weet te verrassen.

Lees ook: Akon / Keri Hilson – Oh Africa

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>