Nieuwe muziek: Giorgio Moroder / Kylie Minogue – Right Here Right Now

Dj’s zijn vaak jonge gasten, maar de Italiaanse Giorgio Moroder bewijst dat het vak niet aan leeftijd gebonden is. Met zijn 74 jaar zal hij dit jaar zijn eerste album in 30 jaar afleveren, genaamd ’74 is the new 24′. De eerste single daarvan is een samenwerking met niemand minder dan Kylie Minogue. 

Right Here Right Now is een swingende productie, dat zo de radio op kan. Het is niet zo volvet geproduceerd, waardoor het ook voor een wat oudere doelgroep geschikt is. Het klinkt eerlijk gezegd beter dan het laatste album waar Kylie mee op de proppen kwam (Kiss Me Once). De videoclip is al opgenomen en zal ik dus later nog op deze blog bespreken. Giorgio Moroder heeft voor 74 is the new 24 ook nog samengewerkt met Sia, Charli XCX en Britney Spears. Dus ik ben benieuwd wat deze man nog meer voor ons in petto heeft!

Lees ook: Kylie Minogue – Crystallize

Update 20-1: Bekijk hieronder een preview van de videoclip!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Giorgio Moroder / Kylie Minogue – Right Here Right Now

  1. pieter

    Echt een geweldig nummer!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>