Nieuwe video: Giorgio Moroder / Kylie Minogue – Right Here Right Now

Dj’s zijn vaak jonge gasten, maar de Italiaanse Giorgio Moroder bewijst dat het vak niet aan leeftijd gebonden is. Met zijn 74 jaar zal hij dit jaar zijn eerste album in 30 jaar afleveren, genaamd ’74 is the new 24′. De eerste single daarvan is een samenwerking met niemand minder dan Kylie Minogue en de videoclip is nu te bekijken.

De videoclip. Hmm bummer, met de preview van een week geleden hadden we eigenlijk de hele videoclip al gezien. Kylie kronkelt door een uitgeklede studio en daar zijn in de bewerking allerlei kaleidoscoop-effectjes overheen gegooid. In een paar korte flitsen maakt ook Giorgio zijn opwachting, al is het de zangeres die de show steelt. Gelukkig maar dat zij zo charismatisch is, anders was dit echt een dodelijk saaie videoclip geweest.

En de muziek? Echt een lekker nummer! Right Here Right Now is een swingende productie, dat zo de radio op kan. Het is niet zo volvet geproduceerd, waardoor het ook voor een wat oudere doelgroep geschikt is. Het klinkt eerlijk gezegd stukken beter dan het laatste album waar Kylie zelf mee op de proppen kwam (Kiss Me Once).

Lees ook: Kylie Minogue – Crystallize


Giorgio Moroder “Right Here, Right Now… door musicdatabasegr3

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>