Nieuwe video: Sigma / Labrinth – Higher

Na succesvolle samenwerkingen met Kanye West en Paloma Faith, is Sigma nu met de Britse Labrinth de studio ingedoken. Het resultaat is ‘Higher’ en zal ook op het later dit jaar te verschijnen debuutalbum staan. De winterse video is nu te bekijken.

Lees ook: Sigma – Nobody To Love
Lees ook: Labrinth / Emeli Sande – Beneath Your Beautiful

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>