Nieuwe video: Martin Garrix / Tiësto – The Only Way Is Up

Martin Garrix is zich verder aan het ontplooien in de muziekwereld. Hij werkte onlangs al samen met grote namen als Usher en Ed Sheeran, en heeft nu ook een track gemaakt met één van zijn eigen voorbeelden: Tiësto. Twee Nederlandse topproducers die de handen ineenslaan dus. Het resultaat is ‘The Only Way Is Up’.

Voor degenen die het nog niet wisten: Martin Garrix en Tiësto leiden als goedbetaalde producers een leven vol excessen. En dat wrijven ze hier nog eens even fijntjes in je gezicht. Niet op een overdreven pronkerig manier, maar wel zodat je na het zien van deze clip voor een paar dagen hun leven zou willen leiden. Van chillend op het dek van een speedboot tot de wildste feestjes diep in de nacht en fotoshoots op exotische locaties. Daar zeg je geen nee tegen toch? De twee mannen lijken het ook nog eens uitstekend met elkaar te kunnen vinden.

En de muziek? Na de wat clichématige samenwerking met Usher (Don’t Look Down) is dit weer een heel wat frissere track. Martin Garrix blijft zich op hoog tempo ontwikkelen als producer en dat levert dit soort fijne platen op. Het geluid wordt niet zo dichtgetimmerd als op Crackin en er zit niet zo’n vervelende zanglijn in als bij het nummer met Usher. Ik ben ook erg benieuwd naar zijn samenwerking met Ed Sheeran!

Lees ook: Martin Garrix / Jay Hardway – Wizard

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>