Nieuwe video: Avicii – Feeling Good

Voor het project ‘A New Beginning’ en voor de promotie van een nieuw Volvo-model heeft Avicii zijn versie opgenomen van de klassieker ‘Feeling Good’. Bekijk hieronder de gloednieuwe videoclip.

Deze clip is opgenomen in Zweden en toont – bij hoge uitzondering – de producer zélf. En niet alleen achter de draaitafel deze keer. We volgen hem in zijn gesponsorde auto langs prachtige landschappen en krijgen zelfs zijn familie en vrienden vluchtig te zien. Jammer dat het min of meer een reclamespot is, maar bonuspunten voor het persoonlijke aspect. Zo zien we de Zweed eens in zijn eigen vertrouwde omgeving.

En de muziek? Feeling Good is Avicii’s herinterpretatie van Nina Simone’s welbekende soulplaat met dezelfde naam. Door het toevoegen van frisse, zomerse vocalen, een ingetogen beat en één van zijn signature melodieën maakt hij een respectvolle cover van het origineel.

Lees ook: Avicii – The Nights

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>