Lyric video: Avicii – Waiting For Love

In de aanloop naar de release van zijn nieuwe album Stories heeft Avicii een nieuwe track uitgebracht. Waiting For Love is een samenwerking met Martin Garrix en bevat de vocalen van Simon Aldred (niet die van John Legend, zoals sommigen denken).

Wat precies het aandeel van Martin Garrix is hoor ik niet, want het is gewoon een typische Avicii-plaat die evengoed op zijn debuut True had kunnen staan. Een mix van folk, dance en een positieve vibe. De lyric video is vertederend en vertelt het verhaal over een jongen en zijn hond, die na heftig oorlogsgeweld met elkaar herenigd worden.

Lees ook: Avicii – Feeling Good

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>