Nieuwe video: Calvin Harris / Disciples – How Deep Is Your Love

De nieuwe single van Calvin Harris is een samenwerking met Disciples. De track, die nog niet op een album prijkt, heet How Deep Is Your Love.

De videoclip begint met een veelbelovende Saw-achtige intro, maar vervalt vervolgens al snel in het welbekende zon, zee, strand en club-gevoel. De hoofdrol is weggelegd voor model Gigi Hadid, die vooral heel mooi loopt te wezen. Er komen ontzettend veel verschillende en soms behoorlijk fraaie locaties voorbij, maar na het zien van de intro had ik toch iets bijzonderders verwacht.

En de muziek? Een prima radiosingle met in het refrein een Daft Punk-achtige robotstem. Maar verrassend is het natuurlijk allemaal al lang niet meer. Calvin Harris lijkt in een soort comfortzone te zitten waarin hij zichzelf (en zijn luisteraars) nauwelijks durft uit te dagen.

Lees ook: Calvin Harris / Haim – Pray To God

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Calvin Harris / Disciples – How Deep Is Your Love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>