Nieuwe video: Omi – Hula Hoop

Omi wil na zijn wereldhit Cheerleader natuurlijk bewijzen dat hij geen eendagsvlieg is, en komt daarom met opvolger Hula Hoop. Beide nummers zullen op het debuutalbum Me 4 U staan, dat later dit jaar zal verschijnen.

Helaas is ook de Jamaicaanse zanger bevangen door het virus in videoclip-land: de humor van Cheerleader is hier compleet verdwenen, en heeft plaatsgemaakt voor afgezaagde banaliteit. Vrouwen die op de grootte van hun derrière worden beoordeeld door drie heren aan een tafel, waarna ze in samba kostuums mogen komen opdraven. Man, had zelf een verentooi opgezet, en neem jezelf toch niet zo serieus!

En de muziek? Grappig dat Omi nu muziek is gaan maken die klinkt als de remix van Cheerleader. De oorspronkelijke versie van het nummer (hier te beluisteren) was namelijk een layback reggae/soul-nummer. Dat geeft natuurlijk wel aan dat Hula Hoop een trucje is waarmee Omi het succes van Cheerleader probeert voort te zetten. Helaas is die poging finaal mislukt, Hula Hoop is een slap aftreksel van dat eerder genoemde nummer met een misbaksel van een refrein. Misschien toch maar even Felix Jaehn voor een remix?

Lees ook: Omi – Cheerleader (Felix Jaehn Remix)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>