Nieuwe video: Alexandra Stan – I Did It, Mama!

Alexandra Stan, die we in Nederland vooral kennen van haar hit Saxobeat, komt in 2016 met een derde studioplaat. Het eerste voorproefje daarvan is het opzwepende I Did It, Mama!

Alexandra heeft zich inmiddels opgewerkt tot een homo-icoon binnen de Roemeense gemeenschap en dat melkt ze lekker uit in haar videoclip. Die zit namelijk vol excentrieke mode, halfnaakte mannen en insinuerende dansmoves. Het gaat vooral om mooie plaatjes en veel afwisselende beelden. Serieus, elke paar seconden wordt er van scène gewisseld. Zou Alexandra denken dat haar fans snel verveeld zijn? Zo komt het dat er een aantal (goedkoop ogende) missers tussen zitten, maar gelukkig ook een paar stijlvolle, flitsende fragmenten.

En de muziek? Ik kan er niks aan doen, maar dit is toch wel een gevaarlijk lekker nummer! Hartstikke fout natuurlijk, dat weet ik ook wel, maar onweerstaanbaar! Alexandra heeft vaak Saxobeat proberen te evenaren – veelal door geforceerde saxofoondeuntjes – maar hiermee komt ze er het dichtste bij in de buurt.

Lees ook: Alexandra – Cherry Pop

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Alexandra Stan – I Did It, Mama!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>