Nieuwe muziek: Zayn Malik – I Won’t Mind

‘Huh’, hoor ik je denken, ‘Zayn Malik is toch uit One Direction gestapt omdat hij uit de spotlights wilde?’ Nou, schijnbaar niet helemaal, want nog geen week na zijn vertrek uit de boyband is er een demo te horen van zijn solowerk. Deze heeft producer Naughty Boy online gezet.

Nu lijkt het er dus eerder op dat Zayn Malik al lange tijd bezig was met zijn exit uit One Direction. Niet omdat hij bezweek aan de stress, zoals het officieel naar buiten is gebracht, maar omdat hij alleen verder wil. I Won’t Mind is een liedje dat Zayn geschreven en opgenomen heeft in Naughty Boy’s studio in Londen. Het klinkt veel akoestischer dan het werk van One Direction. Let wel, het gaat hier om een demo en dus nog niet om de afgemixte versie. Maar ik denk wel dat het een goed beeld geeft van welke kant Zayn op wil. Een beetje richting Ed Sheeran en James Bay.

De vraag is nu of fans hem trouw zullen blijven, en of deze stap richting een solocarrière One Direction zelf zal schaden? Ik vermoedde altijd dat Harry Styles de eerste zou zijn die met solowerk op de proppen zou komen. Erg benieuwd naar een statement van Zayn Malik zelf! Op zijn twitter is het tot nu toe angstvallig stil.

Lees ook: Zayn Malik verlaat One Direction definitief

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>