Nieuwe video: Russ Chimes – Turn Me Out

Pasteltinten, schemerlampen en bloemetjesbehang: je oma zou verzot zijn op Turn me out.

Waarom kijken? Er gaat een lekker tegendraadse energie uit van deze videoclip. De popperige modellen – die evengoed hadden kunnen poseren voor een H&M-reclame – maken onsamenhangende bewegingen, die hen een beetje wereldvreemd maken. Alsof ze ieder op hun eigen manier uiting geven aan de muziek. Een soort bewegende fotoreportage, waar Vogue erg gelukkig van zou worden.
Waarom niet kijken? Sommige van deze modellen zijn echt veel te dun. Dat moet je niet willen; niet op een catwalk, maar ook niet in je videoclip.
Wie steelt de show? De jongen springt het meest in het oog. Niet alleen omdat het de enige man is, maar ook door zijn haast buitenaardse uitstraling.
En de muziek? Een heerlijke mix van disco en indiepop met een jaren’90 vibe, waar je zelf eigenlijk ook niet op stil kan blijven zitten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>