Nieuwe video: Bruno Mars – Treasure

Mocht je nog twijfelen waardoor Bruno Mars is geïnspireerd, Treasure geeft je het antwoord.

Waarom kijken? Als Bruno Mars eenmaal een thema heeft, dan laat hij dat ook niet meer los. Alle clips van zijn laatste album Unorthodox Jukebox hebben een jaren ’80 uitstraling van begin tot eind. Zo ook deze. Van de kostuums tot aan de regenboog graphics en de korrelige camerabeelden aan toe. Niets verraadt dat Treasure eigenlijk in 2013 is opgenomen.
Waarom niet kijken? Hoe aanstekelijk ook, eigenlijk hebben we het nu wel een beetje gezien met die ode aan de jaren ’80. Als we video’s uit die tijd willen zien googelen we wel naar optredens van The Police of Prince. Nu willen we gewoon video’s met op zijn minst een goede beeldkwaliteit.
En de muziek? Ook in de muziek is een mix aan invloeden te horen (van Earth, Wind & Fire tot aan Michael Jackson). Toch klinkt het heel authentiek door Bruno’s heldere stem en de vrolijke melodie. Treasure is een niets-aan-de-hand-track in het kwadraat, maar wel één met een lekkere groove.

Meer van Bruno Mars: When I Was Your Man * Locked Out Of Heaven * Just The Way You Are

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Bruno Mars – Treasure

 1. Anoniem

  Zou dolgraag je mening over deze Arabische liedje willen horen. Een supermooie dame met een geweldige liedje.

  Zangeres: Amal Maher met ‘Rayeh Beya Feen’
  Link: chttp://www.youtube.com/watch?v=Twwqos_BDY4

    /   Reply  / 
 2. Anoniem

  Extra info – Begint op 1:00 minuut.

  Sorry voor de 3 posten achter elkaar, kan mijn reactie niet verwijderen of aanpassen (;

    /   Reply  / 
 3. Annemiek

  Mooi nummer. Excuus voor de uitlaat oude taart(52) is na mijn zelf gericht. Niet voor een ander bedoeld.Annemiek

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>