Nieuwe video: Beyoncé – Blow

Reken maar op véél Beyoncé de komende tijd hier op videoclips.blog, want zij bracht totaal onverwachts een gloednieuw album uit met maar liefst zeventien videoclips! Dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen en daarom gaan we álle clips bespreken. In willekeurige volgorde. Vandaag het verleidelijke Blow.

Waarom kijken? We hebben al verschillende kanten van Beyoncé gezien in haar meest recente videoclips, van artistiek tot kwetsbaar tot ronduit griezelig, maar Blow toont eindelijk die ongenaakbare danseres die we natuurlijk maar al te goed kennen. We zagen haar wulpse moves in bijvoorbeeld Crazy In Love, Run The World en natuurlijk het iconische Single Ladies. Zo memorabel is deze dansvideo niet, maar het plezier spat er wel vanaf. We zien Beyoncé schitteren in de meest kleurrijke decors, die zich allemaal bevinden rondom een rolschaatsbaan. Uiteraard in een aantal nauwsluitende kekke outfitjes en met uiteenlopende haardrachten. Er is verder geen diepere laag, maar de choreo’s van Todrick Hall zijn beslist leuk om naar te kijken.

En de muziek? Aan deze track hebben heel wat grote namen meegewerkt, zoals Justin Timberlake, Timbaland en Pharrel Williams, en die invloed is te horen. Blow is een combinatie van disco en retro-R&B. Het is speels, verleidelijk en ongelofelijk catchy. Dit nummer had niet misstaan op het laatste werk van Justin Timberlake zelf, The 20/20 Experience. En dat is een groot compliment.

Wat is jouw favoriete videoclip van het visuele album Beyoncé?

 • Partition (13%)
 • Pretty Hurts (13%)
 • Drunk In Love (ft. Jay-Z) (11%)
 • ***Flawless (ft. Chimamanda Ngozi Adiche) (9%)
 • XO (7%)
 • Mine (ft. Drake) (7%)
 • Blow (6%)
 • Jealous (6%)
 • Blue (ft. Blue Ivy) (6%)
 • Heaven (5%)
 • Haunted (5%)
 • Rocket (5%)
 • Superpower (ft. Frank Ocean) (4%)
 • No Angel (2%)
Loading ... Loading ...

Eerder besproken videoclips van het visuele album Beyoncé:
Nieuwe video: Beyoncé – Haunted
Nieuwe video: Beyoncé – Drunk In Love
Nieuwe video: Beyoncé – Pretty Hurts
Nieuwe video: Beyoncé – XO
Nieuwe video: Beyoncé / Drake – Mine

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>