Nieuwe video: Dj Cassidy / Jessie J / Robin Thicke – Calling All Hearts

Afgelopen januari liet Jessie J nog weten niet met Robin Thicke te zullen gaan toeren, omdat zij aan nieuwe muziek wilde werken. Haar laatste album Alive is namelijk allesbehalve het succes dat zij gehoopt had. Schijnbaar koestert Robin geen enkele wrok, want samen verschijnen ze nu in de nieuwe videoclip van DJ Cassidy: Calling All Hearts. Hem ken je waarschijnlijk niet van zijn hits, maar hij heeft wel een enorme staat van dienst. Zo draaide hij al in de grootste nachtclubs ter wereld en behoren onder anderen Beyoncé, Naomi Campbell en Oprah Winfrey tot zijn vriendenkring.

Lees ook: Jessie J – Thunder

Waarom kijken? A hat in your life takes you to paradise’, verkondigt een Londense hoedenmaker aan DJ Cassidy, die wel een opsteker kan gebruiken aangezien hij even daarvoor is gedumpt midden op straat. En warempel! Zodra hij de hoed op zijn hoofd schuift, belandt DJ Cassidy in een liefdevolle setting waar de kleur roze overheerst. Als een plek waar het altijd Valentijnsdag is. De mensen dansen er uitbundig, er staat een big band op een podium in de vorm van een hart en ook Robin Thicke en Jessie J zijn van de partij (en kunnen niet van elkaar afblijven). Het is allemaal mierzoet, maar ondertussen krijg je er lentekriebels van in je buik. Director X maakt zijn naam meer dan waar en levert een frisse clip af, die de carrière van alle drie de artiesten wel eens een flinke opsteker zou kunnen geven.

En de muziek? DJ Cassidy combineert sounds uit de jaren ’70 en ’80 met hedendaagse stemmen. Zo klinkt Calling All Hearts onmiddellijk als een soulvolle discoklassieker en maken Jessie J en Robin Thicke het nummer relevant. Het swingt de pan uit en is ondanks de drie uiteenlopende artiesten één geheel. Van tevoren was ik wat sceptisch over deze samenwerking, maar het resultaat mag er absoluut zijn!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Dj Cassidy / Jessie J / Robin Thicke – Calling All Hearts

  1. MIna

    Jah jezus als jullie 2NE1 reviewen doe GIRLS GENERATION SNSD ook dan ff…

      /   Reply  / 
  2. Annemiek

    Dj Cassidy/Jassie J/Robin Thicke Calling all hearts een heerlijk nummer.Muziek van nu met het geluid van de jaren 80.Gr.Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>