Nieuwe muziek: Jennifer Hudson / Iggy Azalea – He Ain’t Goin’ Nowhere

Nieuwe muziek van Jennifer Hudson. Toen ik hoorde dat ze voor haar single ‘He Ain’t Goin’ Nowhere’ samenwerkte met Pharrell Williams, verloor ik eigenlijk de helft van mijn nieuwsgierigheid. Wéér Pharrell als producer. Het begint me een beetje tegen te staan. Maar gelukkig bewijst hij mijn ongelijk en lijkt deze productie beslist niet op zijn vele andere werk.

Wie wil er momenteel niet samenwerken met Pharrell Williams? En wie vraagt Iggy Azalea tegenwoordig niet voor een korte bijdrage? Nou, Jennifer Hudson heeft beide populaire artiesten weten te strikken voor He Ain’t Goin’ Nowhere, maar voert op de track gelukkig zelf nog steeds de boventoon. Het is een nummer met een sterke retro-vibe en heeft een lekker soulvol refrein. Het gedeelte van Iggy valt letterlijk wat rauw op je dak, en ik weet niet of het er nou wel zo mooi inpast, maar contrasterend is het zeker. Zodra er een officiële videoclip verschijnt, kun je op deze blog uiteraard nog een review verwachten!

Lees ook: Jennifer Hudson / T.I. – I Can’t Describe

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>