Nieuwe muziek: Giorgio Moroder / Sia – Déjà Vu

De nieuwe single van de 74-jarige Giorgio Moroder is te beluisteren. Het nummer heet ‘Déjà Vu’ en is een samenwerking met één van de heetste singersongwriters van het moment: Sia. De track zal op het gelijknamige nieuwe album van de producer staan, waarop ook samenwerkingen met Britney Spears, Kelis en Charli XCX.

En zo horen we eens een hele andere kant van Sia! Namelijk een vrolijke, swingende kant. Niet meteen iets dat je terugvindt in het vaak toch tikkeltje zwaarmoedige werk van de zangeres. Wat mij betreft is Déjà Vu een lekkere ongedwongen discoplaat met een fijne melodielijn, maar nét niet zo lekker als de samenwerking met Kylie Minogue (Right Here Right Now). Zodra er een officiële videoclip verschijnt, kun je uiteraard nog een review verwachten!

Lees ook: Giorgio Moroder / Kylie Minogue – Right Here Right Now

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Giorgio Moroder / Sia – Déjà Vu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>