Nieuwe muziek: Kelis / Giorgio Moroder – Back And Forth

Het nieuwe album van Giorgio Moroder is pas vanaf 12 juni vekrijgbaar, maar toch is er weer een nieuw nummer te beluisteren. Nadat eerder al vroegtijdig zijn samenwerking met Britney Spears was gelekt, is nu de track met Kelis te horen. Back And Forth, heet ‘ie.

En als je het mij vraagt is dit de lekkerste track tot nu toe. Wat een heerlijk nummer zeg! De positieve disco-vibe, die we eerder al hoorden in combinatie met met Kylie Minogue (Right Here Right Now) en Sia (Deja Vu) krijgt hier een extra lading door het schrapende geluid van Kelis. Haar stem lijkt per jaar heser te worden! Rookt zij drie pakjes sigaretten per dag ofzo?

Maar dit nummer heeft ‘zomerhit’ written all over it. Die melodie, die bridge, het precies juiste gebruik van vocoder. Bovendien is dit het lekkerste nummer van Kelis dat ik heb gehoord sinds Acapella. En dat stamt alweer uit 2010. Na het toch wat teleurstellende Diner ben ik nu weer heel enthousiast over die nieuwe plaat van Giorgio Moroder!

Lees ook: Giorgio Moroder / Kylie Minogue – Right Here Right Now

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>