Nieuwe video: Snowflake – My Mission Is You

Snowflake noemt zichzelf met het nodige gevoel voor zelfspot ‘de gróótste popster op aarde’. En dat bedoelt ze letterlijk, want de Hongaarse zangeres zet haar zwaarlijvigheid in als unique sellingpoint.

Je moet het vooral allemaal niet te serieus nemen, want dat doet Snowflake zelf ook niet. Zo kronkelt ze door het beeld in eenzelfde doorschijnende pakje als Britney Spears in Toxic, alleen dan de XXXXXXXXXXL-variant. En de man op wie ze een oogje heeft verplettert ze, want sneeuwvlokje is ook nog eens behoorlijk pervers. Het werkt allemaal behoorlijk op je lachspieren. Toch is het vooral ook pijnlijk om te zien, omdat deze vorm van morbide obsesitas natuurlijk allesbehalve gezond is.

En de muziek? Het nummer is uiteraard niet om aan te horen. Maar door haar verschijning en het slecht afgemixte disco-deuntje zou ze het best nog eens goed kunnen doen in het foute circuit. Al vraag ik me af of Snowflake in staat is zichzelf überhaupt op een podium te hijsen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Snowflake – My Mission Is You

  1. Polletje

    Is toch niet om aan te zien die vetkwab.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>