Nieuwe video: Galantis – Peanut Butter Jelly

De nieuwe single van het Zweedse duo Galantis is Peanut Butter Jelly. Deze track staat, evenals grote hit Galantis, op hun debuutalbum Pharmacy.

Boy, that escalated quickly! Eerst zien we nog de normale gang van zaken in een regionale supermarkt; een medewerker die de wortelen en paprika’s aanvult en een dame op leeftijd die haar wekelijkse boodschappen doet. Maar zodra het nummer zijn climax bereikt gaan alle aanwezigen in de supermarkt uit de kleren en met de voetjes van de vloer. Schijnbaar kan niemand Peanut Butter Jelly (een knipoog naar de onweerstaanbare en mierzoete combinatie) weerstaan. De schaamteloosheid is ridicuul en heerlijk.

En de muziek? Niet voor niets hoor je aan het begin van de clip even die ene grote hit van Galantis. Daar teren de mannen namelijk nog steeds op en wie weet blijft dat ook het enige grote wapenfeit van het Zweedse electro-duo. Peanut Butter Jelly is wel een vermakelijke discodeun, maar heeft geenszins dezelfde aantrekkingskracht als Runaway.

Lees ook: Galantis – Gold Dust

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>