Nieuwe video: Nervo / Kylie Minogue / Jake Shears / Nile Rodgers – The Other Boys

Nervo is een Australisch duo dat een combinatie maakt van een hele hoop genres (oa. EDM, house en electro). Voor hun debuutalbum Collateral schakelden Miriam Nervo and Olivia Nervo, zoals de twee zussen heten, de hulp in van onder meer Nicky Romero en Afrojack. Op de nieuwe single The Other Boys is een andere grote naam te horen, namelijk Kylie Minogue. 

De camera loodst je in de clip door een verlaten pand, alwaar Nervo, Kylie Minogue, Jake Shears en Nile Rodgers één voor één hun opwachting maken. Omdat je van hoek naar hoek vliegt – want het is een drukke bedoening binnen – kun je hier een lichtelijk misselijk gevoel aan overhouden. Het is namelijk behoorlijk hectisch, iets dat nog eens wordt versterkt door de kitscherige neon-letters die delen van de songtekst projecteren. Ik werd er een beetje zeeziek van in ieder geval.

En de muziek? Geef maar toe dat je vooral op dit artikel klikte vanwege Kylie Minogue, en dat is natuurlijk ook de bedoeling van Nervo. De zusjes moeten toch nog een beetje naam maken. Jake Shears is overigens de frontman van de Scissor Sisters. Het is dus niet gek dat The Other Boys, door de combinatie van Kylie én Jake, een redelijk flamboyant nummer is geworden. Heerlijk hoor! Ik vind de gitaarsolo van Nile Rodgers ook te gek trouwens.

Lees ook: Kylie Minogue – Absolutely Anything And Anything At All

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>