Nieuwe video: Lion babe – Where Do We Go

Het New Yorkse duo Lion Babe komt deze week met een debuutplaat. Eerder, in 2014, verscheen al een titelloze EP met een handjevol nummers. De nieuwe single van Begin, zoals de plaat gaat heten, is Where Do We Go. En de videoclip is geregisseerd door Luke Gilford.

Op het eerste oog zou je misschien denken dat de clip in Zuid-Korea is geschoten, maar de set was gewoon in New York. We zien het duo langzaam uit de friendzone stappen, want Jillian Hervey en Lucas Goodman gedragen zich hier toch wel als een echt koppel. In verschillende intieme scènes – en met vele wisselende outfits – verleiden zij elkaar op de klanken van hun eigen retro liefdesliedje. Jillian gooit vooral haar haren in de strijd, waar ze er dan ook héél erg veel van heeft. Het is allemaal behoorlijk glamourous, maar had misschien nog wel een tikkeltje energieker gemogen.

En de muziek? Elk liedje van Lion Babe klinkt heel anders. Impossible was een moderne popsong, Jump Hi was een Urban/soul-productie en voor Where Do We Go halen ze de disco uit de jaren ’70 terug. En elk genre weten ze helemaal naar hun hand te zetten, wat hun muzikaliteit bewijst. Ik ben wel benieuwd wat precies de rode lijn is op Begin.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>