Nieuwe muziek: Nicki Minaj / Ariana Grande – Get On Your Knees

getonyourknees

De release van ‘The Pinkprint’ is dan eindelijk daar! Vanaf deze week is dit nieuwe album van Nicki Minaj verkrijgbaar, waarmee ze terugkeert naar haar hiphop-roots. Ook staan er op de plaat een aantal leuke samenwerkingen. Eentje daarvan is ‘Get On Your Knees’, een duet met Ariana Grande.

Eerder werkten de twee natuurlijk al samen voor Bang Bang, het nummer van Jessie J. En Nicki en Ariana, toch twee uitersten, lijken elkaar dus helemaal gevonden. Get On Your Knees bevat een fijne combinatie van hiphop en pop. Het heeft een onheilspellende, zwoele toon. Nicki’s raps zijn rauw, terwijl Ariana Grande voor een toch vrij commercieel klinkend refrein zorgt. Een nummer geschikt voor zowel de dansvloer als de sm-kelder.

Zodra er een officiële videoclip verschijnt, kun je op deze blog uiteraard nog een review verwachten!

Lees ook: Jessie J / Nicki Minaj / Ariana Grande – Bang Bang
Lees ook: Nicki Minaj – All Things Go

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>