Lyric video: Gwen Stefani / Pharrell Williams – Shine

Gwen Stefani en Pharrell Williams duiken regelmatig met elkaar de studio in. Hun onlangs uitgebrachte ‘Spark The Fire’ was slechts één van de daaruit voortvloeiende nummers. Ze hebben samen namelijk ook de officiële soundtrack gemaakt voor Paddington, een kinderfilm over het bekende pluizige beertje die in februari in de bioscopen zal gaan draaien. ‘Shine’ heet het nummer.

Het is een meer ingetogen track, zeker als je het vergelijkt met Spark The Fire of hun grootste hit Hollaback Girl. Meer een écht duet ook, waarbij Gwen en Pharrell met elkaar zingen in plaats van om de beurt. Het is een schattig liedje, en past daarmee goed bij de aaibare hoofdrolspeler van Paddington.

Lees ook: Gwen Stefanie / Pharrell Williams – Spark The Fire

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>