Nieuwe video: Meghan Trainor / John Legend – Like I’m Gonna Lose You

De nieuwe single van All About That Bass-zangeres Meghan Trainor is een samenwerking met John Legend. De videoclip van Like I’m Gonna Lose You is nu te bekijken.

Vriend-vriendin, vader-dochter, zwerver-hond. Dit zijn een aantal van de relaties die voorbijkomen in deze clip. Meghan en John sporen iedereen aan vooral te koesteren wat je hebt en niets voor lief te nemen. Want het kan zomaar ineens voorbij zijn, om er nog maar eens een clichématige uitspraak bij te trekken. Van open deuren inslaan is de regisseur van Like I’m Gonna Lose You namelijk ook bepaald niet vies, getuige de regen die langzaam overgaat in zonneschijn.

En de muziek? Met deze titel had ik gehoopt op wat stevige liefdespijn – dat vertaalt zich vaak naar de mooiste songs – maar het is helaas gewoon een zwijmelliedje. Best mooi, vooral ook de samenzang op het eind, maar wel wat suikerzoet allemaal.

Lees ook: Charlie Puth / Meghan Trainor – Marvin Gaye

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>