Nieuwe video: Calvin Harris / Ellie Goulding – Outside

Op ‘Motion’, de nieuwe plaat van Calvin Harris, staan een aantal verrassende artiesten, waaronder Haim, All About She en Gwen Stefani. Ook heeft Calvin opnieuw samengewerkt met Ellie Goulding. En dat resultaat – Outside – is nu voorzien van een videoclip en zal dus vermoedelijk als nieuwe single dienen.

De videoclip. Zowel Calvin als Ellie zit in een problematische liefdesrelatie. Dat wordt vrij theatraal uiteengezet, met schreeuwende mensen die serviesgoed en andere voor het grijpen liggende voorwerpen tegen de muur aan smijten. Outside is dan ook een soort break up-anthem. En omdat de twee verhaallijnen zich parallel afspelen, ligt het voor de hand dat er een partnerruil volgt. Nadat er wat voorwerpen stil blijven hangen in de lucht – heeft hier iemand de toverspreuk Wingardium Leviosa gebruikt wellicht? – komen Calvin en Ellie bij elkaar. Zoals het hoort, want wat een leuk koppel is dat toch.

Wat ziet Ellie Goulding er trouwens gewéldig uit, en waarom lijkt het in de clips van Calvin Harris altijd zomer te zijn?

En de muziek? Eerder werkten Calvin en Ellie samen voor I Need Your Love en Burn. En de twee lijken elkaar muzikaal dus helemaal gevonden te hebben, want Ellie is de enige artiest met wie Calvin voor meerdere albums samenwerkte. Outside ligt in het verlengde van Summer en Blame. Erg commercieel, maar erg lekker. Ellie’s stem geeft ieder nummers iets buitenaards met haar engelachtige stem, en de productie is strak. Tikkeltjes voorspelbaar wel. Maar deze twee artiesten hebben een onmiskenbare chemie met elkaar.

Lees ook: Calvin Harris – Slow Acid

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Calvin Harris / Ellie Goulding – Outside

  1. Luftersel

    Tip: PJ Brennan – ‘Confidence Man’
    Erg mysterieuze clip!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>