Nieuwe video: Calvin Harris / Ummet Ozcan – Overdrive (Part 2)

Voor de meest recente plaat van Calvin Harris heeft de DJ de handen ineen geslagen met een andere producer, namelijk Ummet Ozcan. Samen maakten zij de track ‘Overdrive’. Van dat nummer is nu een speciale clubversie verschenen en de videoclip daarvan is nu te bekijken.

De videoclip. Voor heel veel producers is dit een vrij standaard videoclip, maar voor Calvin Harris is het een uitzondering. We zien de Schot achter zijn draaitafel staan voor één van zijn spektakelshows. Met alles erop en eraan: stoomblazers, laserlichten en een dampende en uitgelaten menigte, kletsnat van het zweet. Ummet Ozcan gaat nóg wat losser dan Calvin. Er is weinig op deze clip aan te merken, het is duidelijk een goed feeske geweest.

En de muziek? Voor Overdrive geldt wat eigenlijk voor de hele plaat (Motion) van Calvin Harris geldt: de producer blijft steken bij standaard EDM-producties die als hapklare brokken aan het publiek worden opgediend. Ik mis de rafelige randjes. En dat terwijl Calvin ooit een behoorlijk vooruitstrevende DJ was. Hopelijk weet hij zichzelf relevant te houden in de toekomst.

Lees ook: Calvin Harris / Ellie Goulding – Outside

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Calvin Harris / Ummet Ozcan – Overdrive (Part 2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>