Nieuwe muziek: Selena Gomez / Zedd – I Want You To Know

De samenwerking van tortelduifjes Zedd en Selena Gomez is nu te beluisteren. De EDM-productie heet ‘I Want You To Know’ en de tekst is geschreven door Ryan Tedder. Het is nog niet duidelijk op wiens album deze track komt te staan.

Zou Selena Gomez het inderdaad over Zedd hebben, als ze zingt I want you to know that I’m all yours? Als we de geruchtenmachine moeten geloven zijn de twee in ieder geval een setje. Maar het kan ook een hint zijn naar haar ex, Justin Bieber, over wie ze maar moeilijk heen lijkt te kunnen komen. Ja, dat ik het hier over het liefdesleven van Selena Gomez heb komt eigenlijk omdat ik de track nogal saai en voorspelbaar vind. De productie is mat en de stem van Selena dermate bewerkt dat het allemaal niet echt persoonlijk overkomt.

Lees ook: Zedd / Ariana Grande – Break Free
Lees ook: Selena Gomez – The Heart Wants What It Wants

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>