Nieuwe video: Selena Gomez / Zedd – I Want You To Know

De samenwerking van tortelduifjes Zedd en Selena Gomez is nu te voorzien van een videoclip. De EDM-productie heet ‘I Want You To Know’ en de tekst is geschreven door Ryan Tedder. De track komt op de plaat van Zedd te staan, maar in de videoclip voert Selena Gomez de boventoon. 

Is ze haar liefdesverdriet aan het weg dansen? Heeft ze een pilletje op? Of gaat Selena Gomez altijd zo uit haar dak in een club? In de video voor I Want You To Know is de zangeres niet van de dansvloer af te slaan in ieder geval. Vanaf het moment dat ze arriveert in een nachtclub, zwiert ze met haar armen door de lucht en laat zich meevoeren op de dreunende beats van haar eigen nummer. Tot haar haren als een kletsnatte sliert over haar schouder zit geplakt. Ik weet niet wát Selena hier op heeft, maar dat wil ik ook!

En de muziek? Zou Selena Gomez het inderdaad over Zedd hebben, als ze zingt I want you to know that I’m all yours? Als we de geruchtenmachine moeten geloven zijn de twee in ieder geval een setje. Maar het kan ook een hint zijn naar haar ex, Justin Bieber, over wie ze maar moeilijk heen lijkt te kunnen komen. Ja, dat ik het hier over het liefdesleven van Selena Gomez heb komt eigenlijk omdat ik de track nogal saai en voorspelbaar vind. De drop heb ik al honderd keer eerder gehoord en de stem van Selena is dermate bewerkt dat het allemaal niet echt persoonlijk overkomt.

Lees ook: Zedd / Ariana Grande – Break Free
Lees ook: Selena Gomez – The Heart Wants What It Wants

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>