EK: Wilfred en Johan zijn alvast oranje

Komen we al in de stemming? Afgelopen weekend speelde oranje zijn laatste oefenwedstrijd tegen Noord-Ierland (6-0) en nu zijn de mannen dan écht vertrokken. Daarom ook aandacht voor de opvallendste EK-video’s. Deze keer Johan Derksen en Wilfred Genee, want ook zij hebben een clipje gemaakt bij hun voetballied. Vanuit de kroeg schallen zij Nederland is helemaal oranje.

Tja, de video is niet meer dan een lallende groep oranje-fans in het café, inclusief wat bekende koppen. Wilfred probeert de mensen nog wel wat op te zwepen, maar Johan zit er net zo nors bij als gewoonlijk (mét oranje stropdas, dat dan weer wel). Het nummer gaat eigenlijk net een tikkie te sloom en de melodie is eigenlijk iets te ingewikkeld. Maargoed, met een biertje in de hand malen we daar echt niet meer om en deinen we vast massaal mee.

Vanaf vanavond zijn de voetbal-kenners dagelijks te zien met hun talkshow VI Oranje op RTL4.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>