EK: Armin van Buuren – We Are Here To Make Some Noise

In samenwerking met radio538 heeft ook Armin van Buuren een EK-single opgenomen. Zijn We are here to make some noise is uiteraard geen vrolijke meezinger, maar een echt clubnummer. Deze keer gaat Armin iets meer richting house in plaats van zijn vertrouwde trance. Het nummer is al veelvuldig op het radiostation te horen en dat zal alleen maar toenemen, naarmate we verder in het toernooi geraken. Ook bijbehorend clipje is nu te bewonderen.

In de video zien we een hoop straatvoetballers die zich van hun beste kant laten zien. Armin zelf, gekleed in oranje jack, speelt de bal aan naar een diverse verzameling mensen (zelfs een klein meisje op 1:07). Iedereen krijgt een paar seconden om zijn of haar kunstje te laten zien. Het nummer heeft gelijkenissen met Greyhound van de Swedish House Maffia, al is het iets toegankelijker. Het zal het zeker goed doen onder de doelgroep van radio538, met een stampende beat en herkenbare melodie. Nu maar hopen dat oranje ook daadwerkelijk some noise gaat maken op het EK!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>