Nieuwe video: Shakira – Dare (La La La)

Shakira maakte natuurlijk dé WK-hit vier jaar geleden met haar Waka Waka. En ook al zijn dit jaar Pitbull en Jennifer Lopez gevraagd om het officiële lied te verzorgen, ook Shakira doet weer een duit in het zakje. Met Dare (La La La) heeft zij haar eigen aanmoedigingslied.

Waarom kijken? De videoclip is een uitstekend verlengde van de Braziliaanse feeling van het nummer. Shakira danst zich een slag in de rondte en wordt bijgestaan door een steeds grotere groep ‘gewone’ mensen. Geen professionele dansers dus, maar alledaagse types. Tegen het einde staat er een uitzinnige menigte die volledig uit zijn dak gaat. Verder is de clip opgeleukt met de nodige kleurenfilters en heeft Shakira zich voor de gelegenheid in een dominant SM-achtig pakje gehesen. Resultaat van dit geheel: Dare (La La La) levert een flinke stoot energie op!

En de muziek? Voor mijn lol zou ik deze plaat niet zo snel opzetten, maar in het juiste kader geplaatst (lees: als anthem voor het aankomende WK) is het toch weer verschrikkelijk efficiënt. Het zweept je op, het neemt je mee. Eigenlijk doet het alles wat die belabberde plaat van J-Lo en Mr. Worldwide niet voor elkaar krijgt. Kunnen we Dare (La La La) niet gewoon bombarderen tot het officiële lied in Brazilië?

Lees ook: Shakira – Empire

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Shakira – Dare (La La La)

  1. Annemiek

    Staat hier boven is jouw auto schoon genoeg voor Utrecht centrum? Ja zeker helemaal schoon !! Ook het nummer bord, wat mij betreft.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>