Nieuwe video: Pitbull / Jennifer Lopez – We Are One (2014 FIFA World Cup Song)

De komende tijd kun je uiteraard rekenen op heel wat voetballiedjes, want over een kleine maand gaat het WK voetbal van start in Brazilië. Daar pikken nationale en internationale artiesten maar al te graag een graantje van mee. Maar er is maar één officiële World Cup 2014 song, en dat is die van Pitbull samen met Jennifer Lopez: We Are One (Ole Ola).

Waarom kijken? Iedere WK-videoclip heeft in principe dezelfde ingrediënten, alleen worden ze telkens toegespitst op het organiserende land. Van tevoren had je dus al kunnen bedenken hoe deze clip eruit zou komen te zien en zo ziet ‘ie er dan ook precies uit. Combineer wat hoogtepunten van ‘s werelds beste voetbalteams (ook Nederland flitst even voorbij), omring Pitbull en Jennifer Lopez met louter knappe mensen en doe het Braziliaans carnaval van eind februari nog eens dunnetjes over. Et voila! Klaar is kees. De grote grap van het verhaal is dat deze videoclip echter niet is opgenomen in Rio de Janeiro, en zelfs niet eens in Brazilië. Pitbull en consorten staan gewoon doodleuk in Florida. Maar goed, ze staan wel te midden van trommelende mannen en uitgedoste vrouwen, dus geen haan die daarnaar zal kraaien.

En de muziek? Hadden ze nou echt uitgerekend Pitbull moeten vragen om het officiële WK-nummer te maken? Een non-talent dat al járen hetzelfde trucje uitvoert en zichzelf veel te serieus neemt. Gelukkig doet hij het niet in zijn eentje en weten Jennifer Lopez en de Braziliaanse Claudia Leitte het geheel nog te redden. Maar echt spectaculair wordt het geen moment. We Are One (Ole Ola) hangt aan elkaar van de clichés en is rommelig geproduceerd, met allemaal losse stukken die helemaal niet bij elkaar lijken te horen. Maar, eerlijk is eerlijk, op het ritme kun je prima samba dansen en dat fluitje nestelt zich vrijwel onmiddellijk in je geheugen. Bekijk de songtekst van dit nummer via directlyrics.

Lees ook: Jennifer Lopez / Pitbull – Live It Up

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Nieuwe video: Pitbull / Jennifer Lopez – We Are One (2014 FIFA World Cup Song)

 1. Annemiek

  Ja dit is weer echt zo,n voetbal knaller!!!( en swingen met die heupen)Gr. Annemiek

    /   Reply  / 
 2. Annemiek

  Nee dit is geen eerlijke voetbal! Dit is iemand helemaal onderuit halen.Of het nauw om het lichaamsgewicht gaat, het ouder worden, het werk enz. ze zoeken gewoon rottigheid. Verdraaien van feiten.(ik heb vroeger insuline leren spuiten om dat bij mijn schoonmoeder toe passen.(die is al jaren overleden)Hoor ik en dat het op de andere naam gezet is.. De kruyf uit houten..Maar het was De kruif uit Nieuwegein. Insuline spuiten doe ik nu niet op mijn werk niet .Dus waarom al die leugens?!

    /   Reply  / 
 3. Annemiek

  Gisteren zei iemand tegen me :je zit tussen het wal en het schip. Ik dacht nauw dan kan ik maar beter gaan zwemmen!!! Gr.Annemiek

    /   Reply  / 
 4. Annemiek

  Goh hoorde ik vandaag weer een opmerking, laat zien dat je getrouwd ben, laat je ring zien.Wapper met je lange haren,DIE HEB IK NIET, Ik ben niet mijn dochter Talitha of Marieke!!!Ik ben gewoon Annemiek!!

    /   Reply  / 
 5. Annemiek

  Leugens, ik zou een maagballon hebben en dat ik omdat ik te dik ben. En om dat ik sport in bilthoven. Dat artikel staat vandaag 7 januari in de molekruier. Een cursus om af te vallen begint dan op 11 februari. Feiten: ja ik ben te dik en ja ik sport tijdelijk in bilthoven,waarom Daar hebben ze bodycombat wat ik daar als eerste gezien en gedaan heb.

    /   Reply  / 
 6. Annemiek

  No way,geen jaar een half jaar. Ik heb een lidnummer op geschreven….geen sleutel.Annemiek

    /   Reply  / 
 7. Annemiek

  Uh Uh no way,willen ze dat ik ga/ging sporten(op een andere naam/ nummer/datum/functie. (bedrijfssporten)dus voorlopig niet dan maar thuis wat oefeningen. En shake ,s gebruiken. Later b.v. over een maand of 1 a 2 misschien…En weer wat gaan fietsen en zwemmen en Ja ook met ernstige vorm van cellulitis!!!

    /   Reply  / 
  1. Niels

   Niet om het een of ander, maar waar gaan al jouw reacties in godsnaam over en tegen wie zeg je dat allemaal?

     /   Reply  / 
 8. Annemiek

  Hoi niels ,waar de reactie over gaan ? Over de in houd van muziek. En reactie van bepaalde mensen. En er gaan mensen pers. berichten naar elkaar sturen via deze side. Voor mij zijn de pers.bericht nu afgelopen en kijk en luister nu alleen nog naar de muziek op deze side.

    /   Reply  / 
  1. Niels

   Ja, maar ik kan de link tussen je reacties en de muziek niet vinden. En ik snap dat je je hart af en toe wilt luchten, maar ik snap niet waarom je dat hier doet, omdat er naar mijn idee geen link tussen is. Daarom zou ik adviseren om zulke dingen te zeggen op fora die daar voor bedoeld zijn, niet dat je dat hier niet mag doen. Maar ik denk dat de meeste mensen hier niet begrijpen waar het allemaal over gaat. En op die fora wel.

     /   Reply  / 
 9. Annemiek

  Dank je wel niels voor je reactie, zal ik zeker doen!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>