Nieuwe muziek: Jack Ü / Justin Bieber – Where Are Ü Now

Jack Ü is een Amerikaans Dj-duo, dat nummers maakt met zowel electro-, house- als trapinvloeden. Vorig jaar verscheen de samenwerking met Kiesza – Take Ü There - die het behoorlijk deed in het clubcircuit. Inmiddels is er een eerste EP verschenen van de mannen. Daarop staat onder meer een samenwerking met Justin Bieber.

Het nummer heet Where Are Ü Now, weer met die kenmerkende umlaut. De verschillende stijlen door elkaar leveren een fel en ietwat schril geluid op, dat na een aantal luisterbeurten steeds lekkerder wordt. Al zullen er ook genoeg mensen zijn die dit gewoon complete bagger vinden. Justin Bieber laat zijn fluisterende R&B-vocalen horen. Dat genre lijkt hem nog het best te passen. Zolang hij maar geen lange noten hoeft te zingen, is het best aan te horen. Behalve met Justin heeft Jack Ü ook de handen ineen geslagen met 2 Chainz, Bunji Garlin, Kai, Fly Boi Keno en AlunaGeorge voor de nieuwe EP. Maar het moge duidelijk zijn dat dit de meest in het oog springende samenwerking is.

Lees ook: Justin Bieber en Tom Hanks in videoclip Carly Rae Jepsen

Als de videoclip niet af te spelen is, moet je even je adblocker uitzetten op deze pagina.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>