Nieuwe video: Dev – Parade

Dev ken je misschien van de bescheiden hit ‘In The Dark‘ uit 2011, maar nu is ze terug met een nieuwe single. Het nummer heet ‘Parade’ en zal op een nog te verschijnen nieuw album staan.

Voor de videoclip is alvast de hand op de knip gehouden, want die bestaat slechts uit een groep eigenzinnige mensen die zich over een Amerikaanse landweg manoeuvreert. Er wordt wat gedanst, er worden wat sterretjes afgestoken en Dev flirt met de camera alsof ze nooit anders heeft gedaan, maar het geheel is gewoon behoorlijk saai. En waarom heeft Dev daar een hond met paarse kleurspoeling in haar armen? Om de boel op te leuken? Volgens mij valt dat nog steeds onder de noemer ‘dierenmishandeling’. Dislike!

En de muziek? Oef, ver verwijderd van het toch wel fijne nummertje In The Dark. Dev heeft nog steeds diezelfde hijgerige manier van zingen, alleen is het nu geen zwoele clubtrack maar een trapnummer met een hoogst irritant refrein. Ook voor een goede bridge was er geen inspiratie.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>